راز داشتن نوزاد قشنگ و سالم چیست؟

همه ی زن ها قبل از باردار شدن، به دنبال کتاب ها و مقاله هایی می گردند که به آنها آموزش دهد که چه بخورند تا فرزندی سالم تر و قشنگ داشته باشند. یک محق

راز داشتن نوزاد قشنگ و سالم چیست؟

همه ی زن ها قبل از باردار شدن، به دنبال کتاب ها و مقاله هایی می گردند که به آنها آموزش دهد که چه بخورند تا فرزندی سالم تر و قشنگ داشته باشند. یک محقق طب سنتی می گوید: جهت اینکه تاثیر کارهایی که در دوران بارداری جهت زیباتر شدن فرزندتان می کنید، زیاد شود، سه ماه قبل از بارداری باید این راهکارهای تغذیه ای را رعایت کنید.

راز داشتن نوزاد قشنگ و سالم چیست؟

 تمامی مادران در آرزوی به دنیا آمدن فرزندی سالم و صالح هستند. سلامت کودکان نقش موثری در سلامت جامعه ایفا می کند بعد جهت برخورداری از جامعه ای سالم و بانشاط توجه به سلامت زنان باردار اهمیت بسزایی دارد.

در این مطلب به بعضی از بااهمیت ترین نکاتی را که زنان باردار باید از نظر تغذیه ای مد نظر قرار دهند، اشاره خواهیم کرد:
مواد غذایی بافایده در دوران بارداری
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در این رابطه اظهار داشت: جهت سلامتی جنین در رحم مادر باید به نوع سبک زندگی و رژیم غذایی زنان باردار توجه خاص ای کرد. سلامتی مادر به طور مستقیم روی سلامتی نوزاد تاثیر می گذارد. زنان باردار باید در طول بارداری از مواد غذایی مانند پروتئین ها، امگا ۳ و اسیدهای چرب بافایده استفاده کنند.
وی بیان کرد: ماهی و چهار مغز (پسته، بادام، فندق و گردو) از منابع غنی از پروتئین ها، امگا ۳ و اسیدهای چرب محسوب می شوند، بنابراین زنان باردار باید هفته ای یکبار ماهی مصرف کنند و چهار مغز را به صورت متعادل در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه اسفناج، بامیه خورشتی، غلات، جوانه ها، جگر و مارچوبه از منابع غنی از آهن و اسید فولیک هستند، عنوان کرد: مصرف تخم مرغ به صورت آب پز به خصوص قسمت سفیده آن، لبنیات مانند ماست و مرکبات از قبیل لیموشیرین و پرتقال در زنان باردار مهم است به علت اینکه زنان باردار اگر سرما بخورند، در معرض بیماری هایی مانند ذات الریه، سینه پهلو و برونشیت قرار می گیرند.
عظمایی افزود: زنان در طول دوران بارداری روزانه به ۴۶ تا ۷۱ گرم پروتئین نیاز دارند. همچنین مصرف پنیر به همراه چهار مغز به خصوص خرما و گردو به زنان باردار توصیه می شود. مغز بادام سرشار از موادی مانند منیزیم، ویتامین E و پروتئین بوده بنابراین مصرف آن سلامت جنین را تضمین می کند.
تدبیر زنان قبل از بارداری
وی تاکید کرد: زنان بهتر است در ابتدای ازدواج از بارداری جلوگیری نکنند. جلوگیری از بارداری باعث می شود که زوجین دچار استرس و اضطراب شدید شوند همچنین اختلالات و بی نظمی هورمونی را نیز در زنان به وجود می آورد.
زوجین باید سه ماه قبل از اقدام به بارداری از برنامه منظمی پیروی و زندگی خود را بر اساس آن تنظیم کنند. همچنین در نظر داشته باشند که جهت داشتن فرزندی سالم باید قوانین الهی و اصول تغذیه ای صحیح را رعایت کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: زوجین باید از غذاهای گیاهی به صورت آب و بخار پز استفاده کنند. زنان از زمانی که تصمیم به بارداری می گیرند باید از مصرف کنجد، فرآورده های آن و گیاه های قاعده آور از کاکوتی، جعفری و آویشن اجتناب کنند.
وی افزود: زنان باردار به منظور کم کردن درد وضع حمل می توانند در هفته آخر ماه نهم بارداری خود روزانه ۲ تا سه لیوان از دمکرده گل ختمی، گل گاو زبان و پرسیاوشان استفاده کنند.
عظمایی یادآور شد: مصرف روزانه یک عدد کندر به مدت حدود یک ماه در زیاد کردن هوش و تقویت حافظه نوزادان موثر هست، ولی زیاده روی در استفاده از آن به خصوص در زنان باردار دارای طبع گرم (از نظر مقدار و مدت وقت مصرف) موجب بروز بیش فعالی در کودکان می شود.
وی توصیه کرد: زنان باردار باید یک ماه قبل از بارداری روزانه ۰.۴ میلی گرم اسید فولیک یا سویق گندم و جو میل کنند. زنان باردار باید در برنامه غذایی روزانه خود از تمامی گروه های غذایی مصرف و علاوه بر سه وعده غذایی مهم از بعضی مواد غذایی به عنوان میان وعده استفاده کنند.
رژیم غذایی ایده آل جهت زنان باردار
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: زنان باردار باید در رژیم غذایی خود انواع مواد غذایی مانند سبزیجات، میوه های تازه، لبنیات، نان های سبوس دار، حبوبات، گوشت استخوانی گوسفند، ماهی، تخم مرغ آب پز، برنج، سیب زمینی، آجیل، روغن های گیاهی و حیوانی از قبیل: روغن زیتون و کره محلی را بگنجانند، البته باید توجه داشته باشند که در مصرف این ترکیبات اعتدال را رعایت کنند.
عظمایی پروتئین را جهت ساخته شدن بافت های بدن مادر و جنین مهم دانست و عنوان کرد: گوشت گوسفند و ماهی، تخم مرغ آب پز عسلی، شیر، ماست و حبوبات از منابع غنی از پروتئین محسوب می شوند. از دیگر مواد غذایی که جهت حفظ سلامت بافت های جنین، مادر و انجام فعالیت های طبیعی بدن مورد نیاز هست، می توان به ویتامین ها و املاح اشاره کرد.
وی با بیان اینکه ویتامین A از ویتامین های مهم دوران بارداری به شمار می آید که نقش موثری در تشکیل سلول های مغز و شبکیه چشم دارد، افزود: این ویتامین در موادی مانند جگر، تخم مرغ آب پز عسلی، سبزیجات برگ سبز مانند جعفری، ترخون و میوه های زردرنگ مانند هویج یافت می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: کمبود ویتامین C در دوران بارداری باعث زیاد کردن فشارخون مادر در سه ماهه آخر می شود و کم کردن دریافت اسید فولیک در هفته اول بارداری ایجاد اختلالات عصبی در جنین را به همراه دارد. انواع سبزیجات برگ سبز و تیره، لبو، کلم و پرتقال از منابع غنی از اسید فولیک محسوب می شوند.
عظمایی تصریح کرد: افراد روزانه به حدود هزار و ۵۰۰ میلی گرم کلسیم نیاز دارند که در دوران حاملگی این میزان به حدود ۲ برابر زیاد کردن پیدا می کند. مصرف کلسیم باعث پیشگیری از زیاد کردن فشار خون بارداری و وضع حمل زودرس می شود.
وی یادآور شد: کلسیم در موادی مانند شیر، ماست، پنیر، ماهی ساردین به وفور یافت و نیاز روزانه افراد به ویتامین D نیز به وسیله تابش نور خورشید تامین می شود. ویتامین ها باید در سه ماهه اول بارداری و مقادیر کافی از چربی امگا ۳ نیز در سه ماهه آخر بارداری مصرف شوند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه ماهی و تخم مرغ آب پز عسلی منابع غنی از چربی امگا ۳ هستند، بیان کرد: زنان باردار باید روزانه ۱۰ تا ۲۵ میلی گرم ویتامین b۶، ۲۵ تا ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C و ۵ میلی گرم ویتامین K مصرف کنند.
عظمایی یادآور شد: مصرف ویتامین b۶ باعث کم کردن تهوع صبحگاهی در زنان باردار می شود. به طور کلی مواد غذایی بافایده در حاملگی مشمول بر حبوبات، میوه ها و سبزیجات تازه، شیر کم چرب، تخم مرغ آب پز عسلی، ماهی، لوبیای سویا (آجیل سویا)، عدس، آجیلِ خام، روغن زیتون و زنجبیل هستند. مصرف میوه هایی مانند سیب، بِه و مربای بِه نیز در زنان حامله بافایده هست. همچنین استفاده از بِه در دوران بارداری موجب قشنگی صورت نوزاد به هنگام تولد می شود.
وی اظهار داشت: زنان باردار باید چربی، نشاسته، کربوهیدرات ها و ید را به اندازه کافی دریافت کنند. مصرف غذاهای گیاهی از بروز ویار سخت در زنان حامله جلوگیری می کند. داشتن حالت تهوع و استفراغ تا ماه چهارم بارداری طبیعی هست. جهت کم کردن تهوع در این دوران می توان از دمکرده زنجبیل یا چای سبز به مقدار کم استفاده کرد. نوشیدن شربت لیموترش تازه به همراه عسل و یخ نیز کم شدن تهوع بارداری را منجر می شود.
خبرنگاران جوان

واژه های کلیدی: باردار | روزانه | پروتئین | استفاده | بارداری | ویتامین | وعده غذایی | رژیم غذایی | مواد غذایی | برنامه غذایی

اسم های پسرانه بر اساس حروف الفبا

اسم های دخترانه بر اساس حروف الفبا

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی تحلیلی
  • خرید کتاب فیزیکی از آمازون
  • افست کتاب زبان اصلی
  • چاپ افست کتاب
  • خرید کتاب از گوگل پلی
  • مجله نیوانگلند
  • خرید pdf کتاب خارجی