مصرف این مواد غذایی باعث جلوگیری از مبتلا شدن به آلرژی می شود

در فصل بهار با توجه به عوض کردن شرایط هوا و عوض کردن اوضاع جَوی  میزان مبتلا شدن به حساسیت های فصلی بسیار زیاد کردن

مصرف این مواد غذایی باعث جلوگیری از مبتلا شدن به آلرژی می شود

در فصل بهار با توجه به عوض کردن شرایط هوا و عوض کردن اوضاع جَوی  میزان مبتلا شدن به حساسیت های فصلی بسیار زیاد کردن می یابد. عوامل ایجاد کننده آلرژی های فصلی متفاتند، این عوامل با جنبش گیرنده ها باعث بروز پاسخ بیش از حد از طرف بدن می شوند که باعث بروز آلرژی می شود. با بی بی نیمز همراه باشید.

کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی؛ در خصوص بیماری آلرژی گفت: حساسیت یا آلرژی یکی از بیماری های مرسوم محسوب می شود که آبریزش، سوزشِ چشم، بثورات پوستی مانند التهاب و کهیر، دل درد، اسهال، استفراغ و در موارد شدید شوکِ آنافیلاکسی که می تواند باعث انسداد راه های هوایی شود، از علائم این بیماری به شمار می آیند.

مصرف این مواد غذایی باعث جلوگیری از مبتلا شدن به آلرژی می شود

وی اظهار داشت: در بیماری آلرژی بدن علیه موادی که آنها را به عنوان بیگانه می شناسد تصویر العمل نشان می دهد که به این مواد، آلرژن (حساسیت زا) گفته می شود، آلرژن ها ترکیباتی به نام “هیستامین” ترشح می کنند که این مواد منجر به نشانه های تنفسی از قبیل آبریزش، سوزش چشم و عطسه می شوند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه آلرژن ها ممکن است از پولن (گَرده) های گیاهان، محیط اطراف مانند گرد و غبار یا از مواد غذایی مانند شیر، بادام زمینی و سفیده تخمِ مرغ باشند، افزود: بعضی از افراد به علت نداشتن آنزیم های خاصی نسبت به مواد غذایی مخصوصی همچون شیر تصویر العمل نشان می دهند و با مصرف شیر دچار علائمی مانند اسهال، استفراغ، نفخ و دردِ شکمی می شوند.
صمدپور عنوان کرد: به طور کلی آلرژی در کودکان در مقایسه با بزرگسالان شدیدتر بوده و با زیاد کردن سنِ افراد میزان حساسیت آنها نسبت به مواد غذایی و عوامل محیطی کم کردن پیدا می کند، همچنین مصرف هیچ غذای خاصی باعث بهبودی آلرژی به طور کامل نمی شود.
وی توصیه کرد: مبتلایان به آلرژی می توانند با استفاده از بعضی از مواد غذایی باعث کنترل علائم بیماری خود شوند، بنابراین این گروه از اشخاص باید ترکیباتی که حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع هستند نظیر روغن زیتون را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص دوغ کفیر تاکید کرد: نوشیدن دوغِ کفیر باعث زیاد کردن باکتری های بافایده دستگاه گوارش و کم کردن حساسیت می شود، همچنین مصرف بعضی از میوه ها و صیفی جاتی مانند بادمجان، گوجه فرنگی و کیوی در گروهی از مبتلایان به آلرژی کم کردن علائم این عارضه را به همراه دارد که البته این مطلب در مورد تمامی افراد صدق نمی کند.
صمدپور تصریح کرد: افراد دچار حساسیت نیز باید به صورت روزانه از یک لیوان ماست پروبیوتیک در برنامه غذایی خود استفاده کنند. همچنین بعضی از مواد نگهدارنده موجود در انواع تُن، کنسرو ها و غذاهای فرآوری شده است مانند سوسیس و کالباس در بعضی از افراد ایجاد آلرژی می کند.
وی یادآور شد: در مواردی که افراد به علت مصرف آلرژن ها یا حتی نیش زنبور عسل دچار شوک آنافیلاکسی شده است باید خیلی سریع به مراکز درمانی انتقال پیدا کنند، همچنین در بعضی از کشور ها افرادی که از حساسیت های شدید زحمت می برند و سابقه شوک های آنافیلاکسی را دارند، در صورتی که دچار این شوک شوند و آموزش های اولیه را در این خصوص دیده باشند، بلافاصله تزریق آمپول “اپی نفرین” به وسیله خود شخص انجام می شود.

منبع: کلوب خبرنگاران

واژه های کلیدی: مواد غذایی | مبتلا شدن | حساسیت | بیماری | برنامه | تغذیه | تصویر | آلرژی | درمانی | حساسیت

اسم های پسرانه بر اساس حروف الفبا

اسم های دخترانه بر اساس حروف الفبا

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی تحلیلی
  • خرید کتاب فیزیکی از آمازون
  • افست کتاب زبان اصلی
  • چاپ افست کتاب
  • خرید کتاب از گوگل پلی
  • مجله نیوانگلند
  • خرید pdf کتاب خارجی