خوراکی های بافایده جهت زنان باردار کدام است؟

متخصصان تغذیه، چه خوراکی هایی را جهت زن های باردار مورد نیاز  و مهم می دانند؟ جهت اینکه ویتامین ها و مواد غذایی مهم جهت جنین مهیا گردد، چه برنامه غذایی

خوراکی های بافایده جهت زنان باردار کدام است؟

متخصصان تغذیه، چه خوراکی هایی را جهت زن های باردار مورد نیاز  و مهم می دانند؟ جهت اینکه ویتامین ها و مواد غذایی مهم جهت جنین مهیا گردد، چه برنامه غذایی را باید پیش برد؟ لیستی از تمام خوراکی های مورد نیاز که هر مادری در دوران بارداریش، حتما باید مصرف کند آورده شده است هست. با ما همراه باشید.

خوراکی های بافایده جهت زنان باردار کدام است؟

۱- ماست
دارای ویتامین های A, B, C, D است و علاوه بر آن آرام بخش و ضد عطش بوده و جهت مصرف بهتر است به آن گلسرخ زده میل نمایید.

عبارات مهم : جلوگیری
۲- کره
کره دارای ویتامین های A,C, D, F بوده، و از فساد دندان امراض جلدی و پوکی استخوان جلوگیری می کند و مورد نیاز به ذکر است که زیاده روی در مصرف کره موجب خرابی و ضعف معده و بالاخره موجب بی اشتهایی می شود.
۳- سیب
سیب در تقویت معده، اعصاب، قلب و اشتهاء موثر بوده و از روماتیسم، آسم، وسواس، خفقان، نقرس ودیابت جلوگیری می کند و همچنین سموم بدن را دفع می نماید.
۴- گلابی
گلابی در تقویت اعصاب، قوای مغزی، قلب، معده و هاضمه موثر بوده و از خفقان، عطش، سوزش مثانه و یبوست جلوگیری می کند و زیاده روی در مصرف آن موجب نفخ و قولنج است بخصوص خوردن گلابی نرسیده (کال).
۵- زردآلو
زردآلو دارای ویتامین A بوده و به رشد طفل کمک می کند و از عطش و حرارت معده جلوگیری می کند.
۶- شیر
شیر تازه دوشیده شده است گاو جوان قلب و مغز را تقویت می کند و از فراموش (نسیان)، مالیخولیا، وسواس، امراض قوه بویایی و خفقان جلوگیری کرده، اخلاط را دفع می کند و زیاده روی در مصرف آن موجب سنگ کلیهو مثانه، شپش و برص می شود.
۷- کلم
کلم ها دارای ویتامین های A, B, C, PP بوده، جهت اشخاص ضعیف البنیه، سرد مزاج و پیر بافایده است و اعصاب، مو، ناخن و قوه بینایی را تقویت می کند و از مبتلا شدن به جذام جلوگیری می کند و افرادی که مبتلا به سنگ کلیه و مثانه، رعشه و ورم روده و ورم طحال هستند در صورت مصرف کلم درمان خواهند شد و همچنین مصرف جهت افرادی که مبتلا به مالیخولیا، سرطان، داءالفیل، واریس و بواسیر هستند، ضرر فراوان دارد و زیاده روی در مصرف آن موجب پرخوابی، دیدن خواب های پریشان، زیادی فشار خون، نفخ و غلظت خونمی شود.
۸- برگ ریواس
برگ ریواس دارای ویتامین های A, B, C بوده و در تقویت معده و روده ها بافایده است و در از بین بردندیابت، صفرا، تنگی نفس، بواسیر، ضعف قوه بینایی نقش بسزایی دارد و مصرف آن جهت مبتلایان به سینهدرد، سرفه و درد کلیه و مثانه جایز نیست و زیاده روی در مصرف آن موجب سنگ کلیه، مثانه و قولنج می شود و جهت افراد نیش زده خطرناک می باشد.
۹- شنگه
شنگه در جلوگیری از خونریزی سینه، معده و اسهال بافایده می باشد.
۱۰- هویج
هویج دارای ویتامین های A, D بوده و در تقویت کبد، شهوت مثانه و شیر مادر بافایده است و از زیادی کلسترول، دل درد کودک، جوش غرور و جوانی، اسهال و آسم جلوگیری کرده، خون تصفیه و دوران قاعدگی را منظم می کند وزیاده روی در مصرف هویج موجب زردی و یرقان می شود.
۱۱- کاهو
کاهو دارای ویتامین های A, B, C بوده و اعصاب، هاضمه و اشتها را تقویت می کند و از بی خوابی، اضطراب، دلهره، تشویش، عطش، ریزش مو، سفید شدن مو، ترشحات رحم، خارش رحم، رقیق شدن خون، جذام، جنون، یرقان، درد پستان، تب، زخم مثانه و درد سینه جلوگیری می کند و زیاده روی در مصرف کاهو موجب ضعف قوای جنسی، آسم، فراموشی، کدورت حواس و ضعف قوای بینایی می شود.
۱۲- طالبی
طالبی دارای ویتامین های A, B, C بوده و قلب را تقویت می کند و جهت افرادی که مبتلا به بواسیر، نقرس،روماتیسم، یبوست و سنگ کلیه هستند بافایده می باشد.

۱۳- نارنج
نارنج قوای مغزی را تقویت کرده و جهت افرادی که مبتلا به خفقان، ورم حلق و گلو، زکام، استفراغ، دل بهم خوردگی، سینه درد و سرفه بافایده است و همچنین موجب آسانی وضع حمل می شود و زیاده روی در مصرف آن موجب ضعف کبد می شود بخصوص اگر ناشتا خورده شود.
۱۴- گرمک
گرمک دارای ویتامین های A, B, C بوده و کبد را تقویت می کند و از پیری زودرس، چین و چروک صورت،خشکی پوست، خشکی مو، نقرس و روماتیسم جلوگیری می کند و جهت یرقان، کم اشتهایی، استسقاءقند خون، زیاد نمودن شیر و زیاد نمودن ادرار بافایده می باشد.
۱۵- ریحان
ریحان دارای ویتامین K بوده و دستگاه گوارش و معده را تقویت کرده از تشنج، سردرد و دل بهم خوردگی جلوگیری می کند.
۱۶- سکنجبین
سکنجبین شربتی است که از ترکیب سرکه، عسل و آب یا سرکه شکر و گلاب بدست می آید و دافع اخلاط است و از عطشف صفرا و خشکی دهان جلوگیری می کند و مورد نیاز به ذکر است اگر زیاد ترش باشد جهت اعصاب، رحم و معده ضرر فراوان دارد.
۱۷- نارنگی
نارنگی دارای ویتامین A, B, C, PP بوده و اعصاب را تقویت می کند و از پیری زودرس جلوگیری می کند و جهت مبتلایان به سیاتیک (عرق النساء)، ذات الریه، سرطانه، زخم معده و روده، رماتیسم، نقرس، تصلب شرائین،چاقی مفرط، واریس و درد کلیه بافایده می باشد.
۱۸- پرتقال
پرتقال دارای ویتامین های B, C, DD و املاح معدنی بوده و الکتریسیته بدن را زیاد می کند و همچنین بدن، مغز، اعصاب و اسخوان را تقویت می کند و از تشنج و امراض معده، خون، سوءهاضمه، سنگینی معده و تب جلوگیری می کند و جهت حفظ جوانی و مرض قند بافایده می باشد.
۱۹- زرشک
زرشک دستگاه گوارش را تقویت نموده، از عطش مفرط حرارت معده، آسم، صفرا، غش و نفخ جلوگیری می کند و همچنین زخم معده را درمان کرده، سموم را دفع می کند.
۲۰- شلیل
شلیل ملین و مدر بوده از سودا، بوی بد دهان و عطش جلوگیری کرده، اشتها و غریزه جنسی را زیاد می کند.
۲۱- آب لیمو
آب لیموی طبیعی و خانگی اشتها، عرق، ادرار و نیرو را زیاد می کند و جهت درمان و جلوگیری از طاسی سر، تب، اسید اوریک، آسم، چربی، روماتیسم، سیاتیک، قند، سیفلیس، غلظت خون، ضعف قوای جنسی، سموم مفرط بدن، ترشحات رحم، امراض کبدی، وحشت، دلتنگی، صفرا، ترشی معده، سنگ کبد، آبله مرغان، مخملک، سرخک، تیفوس، سردرد، کمر درد، درد کلیه، درد شکم، کم خونی، تبخال، اسهال، آنفولانزا و زکام بافایده می باشد.
۲۲- انگور
انگور دارای ویتامین های A, B, C, D بوده و قلب را تقویت می کند و از سرطان، سوء هاضمه، ترشی خون،روماتیسم، اوره چربی، خونریزی معده، سنگ کلیه و مثانه، مسمومیت و نقرس جلوگیری کرده، ادرار و خونرا زیاد می کند. و مورد نیاز به ذکر است که بعد از مصرف انگور نباید آب سرد خورد که در این صورت باعث عطش، نفخ، و تب های عفونی می شود.
۲۳- خرمالو
کبد و کلیه ها را زهکش می کند و خوردن نارسیده آن بافایده نمی باشد.
۲۴- غوره
غوره که از میوه نارس انگور بدست می آید و جهت ورم بیضه، اسهال و بواسیر بافایده است و سنگ کلیه را می شکند.
۲۵- خربزه
خربزه ادرارآور و ملین بوده، از خونریزی، روماتیسم، نقرس، سنگ کلیه و مثانه جلوگیری می کند و برای مبتلایان به سل ریوی و سوء هاضمه بافایده است و مورد نیاز به ذکر است که آن را نباید قبل از غذا یا همراه نمک و فلفل میل نمود.
۲۶- سماق
سماق در تقویت لثه ها بافایده بوده و از خونریزی معده، مسمومیت، ترشحات غیرطبیعی رحم، استفراغ واسهال جلوگیری می کند و همچنین اشتهاء را زیاد کرده، معده را شستشو می دهد.
۲۷- ترب
ترب کلیه ها را پاک و تمیز، سینه را نرم، خون را ضدعفونی، سنگ های صفراوی را خرد، تشنج، یرقان و سموم کبد را دفع و اشتها و ادرار را زیاد می کند و زیاده روی دذر مصرف آن موجب امراض کلیوی و پیچش شکم توأم با درد می شود.
۲۸- چغندر
معمولاً از برگ و ریشه آن تغذیه می کنند. که برگ آن از درد مفاصل، نقرس، رعشه، سر درد و دندان دردجلوگیری می کند و ریشه آن نیز قوای مغزی، حافظه، اعصاب و استخوان بندی را تقویت می کند و همچنین دارای ویتامین های A, B, C بوده، اشتها را زیاد می کند و از جذام و حرارت خون جلوگیری می کند.
۲۹- خیار
قوه ارتجاعی عضلات را زیاد می کند و از عطش، سر درد، بی حوصلگی، تب، حرارت صفرا و التهاب معدهجلوگیری می کند و سنگ کلیه و مثانه را می شکند و معده را ضدعفونی کرده و همچنین امراض حصبه و میکروب های معده را درمان می کند.
۳۰- ازگیل
دارای ویتامین A, B, C است و از التهاب امعاء جلوگیری می کند و اسهال خونی را معالجه می کند وترشی خون را نیز از بین می برد.
۳۱- اسفناج
دارای ویتامین های A, B, C است و از پیشرفت سرطان، درد سینه، یرقان، درد گلو، ترشی خون، درد کمر و درد ریه جلوگیری می کند و عضلات و استخوان ها را تقویت کرده و همچنین کلیه ها را جنبش می کند و جهت اشخاص کم خون بافایده می باشد.
۳۲- بادام
جهت مبتلایان به قند، امراض مغزی، عصبی و ضعف قوای دماغی بافایده می باشد.
۳۳- فندق
جهت مبتلایان به قند بافایده بوده، قوای مغزی و معده را تقویت می کند و نیروی شهوانی را زیاد می کند.

آکا ایران

واژه های کلیدی: جلوگیری | ویتامین | تقویت معده | جلوگیری از طاسی سر | اسفناج و دوران بارداری | تاثیر بادام بر بیماری قند | تغذیه مناسب در دوران بارداری | خوراکی های بافایده جهت زنان باردار

اسم های پسرانه بر اساس حروف الفبا

اسم های دخترانه بر اساس حروف الفبا