۷فایده بازی کردن با کودکان

مهربان باشید. همه فرزند ها را در بازی شركت دهید. در دسترس باشید. ساكت و آرام بمانید. صبور باشید. توجه داشته باشید. لباس مناسب به تن كنید. تن

7فایده بازی کردن با کودکان

۷ فایده بازی کردن با کودکان

مهربان باشید. همه فرزند ها را در بازی شركت دهید. در دسترس باشید. ساكت و آرام بمانید. صبور باشید. توجه داشته باشید. لباس مناسب به تن كنید. تن صدای خود را در حد متعادل نگه دارید. یادتان باشد شما بااهمیت ترین ابزار بازی آنها هستید.

بخش خانواده ایرانی تبیان

والدین باید در بازی آنها شركت كنند و در كشف دنیای اطراف راهنمای آنها باشند. نكته قابل تأمل بعدی، فضای مناسب و كافی جهت بازی كردن هست. فرزند ها به مكانی باز نیاز دارند. تا به سرعت حركت كرده و در آن شاد باشند و مهارت حركتی و تعادلی خود را اصلاح بخشند. البته كودكان كوچك تر به فضای بسته تر و محدود تری نیاز دارند كه در آنجا با اسباب بازی ها یا دوستانشان سرگرم شوند و خود، بازیشان را مدیریت كنند.

در اینجا به چند نكته سودمند جهت والدین اشاره می كنیم

هنگام بازی كردن فرزند ها با اسباب بازی، آنها را نگاه كنید. مهم نیست چگونه از وسایل بازیشان استفاده می كنند، شاید راهی تازه جهت بازی كردن پیدا كرده باشند. خبر های كودك تان را دریافت كنید ممكن است او قادر به ایجاد ارتباط زبانی نباشد؛ ولی شما قطعا می توانید با توجه به حالت های صورت، بدن و آواهایی كه تولید می كنند به منظور او پی ببرید. بازی را تكرار كنید.

وقتی كودكی خودش كاری را انجام می دهد و تجربه می كند، بیش از زمانی یاد می گیرد كه ما به او تذكر می دهیم و به خیال خودمان تربیتش می كنیم

۷فایده بازی کردن با کودکان

هر چه كودك زیاد بازی كند، روش رویارویی با مشكلات را بهتر می آموزد و روند یادگیری اش استمرار می یابد. هنگامی که كودكی خودش كاری را انجام می دهد و تجربه می كند، بیش از زمانی یاد می گیرد كه ما به او تذكر می دهیم و به خیال خودمان تربیتش می كنیم. جهت بازی كودكان ارزش قائل شوید و با آنها در مورد بازیشان صحبت كنید. معمولا این جمله را كمتر از بزرگ ترها می شنویم كه به كودكشان بگویند«خیلی از بازی كردن تو خوشم می آید.»

هنگامی كه فرزند ها نیاز دارند، در بازی با آنها سهیم شوید. اگر والدین همبازی كودكان شوند، فرزند ها به اهمیت بازی پی می برند. جهت كودكان محیط خوش حالی فراهم كنید تا بتوانند در آن به كند و كاو بپردازند. اگر احساس می كنید، بازی كارآیی ندارد و یكنواخت شده است هست، نوع آن را عوض کردن دهید. هر وقت كه فكر می كنید نیازی به مداخله شما در بازی وجود دارد، این كار را انجام دهید.

گاهی اوقات فرزند های بزرگ تر هنگام مذاكره و تعامل با یكدیگر دچار اختلاف می شوند. در این هنگام كه آنها قادر به حل كردن مشكل خود نیستند، والدین باید مداخله كنند. بزرگ ترها باید بازی هایی را كه منجر به ایجاد اختلاف در بین كودكان می شود، بشناسند؛ همچنین وسایل بازی را از لحاظ ایمن بودن بررسی كنند و حتما به كودكان در مورد خطرات احتمالی و پنهان بازی ها هشدار دهند.

هنگام همبازی شدن با كودكان

مهربان باشید. همه فرزند ها را در بازی شركت دهید. در دسترس باشید. ساكت و آرام بمانید. صبور باشید. توجه داشته باشید. لباس مناسب به تن كنید. تن صدای خود را در حد متعادل نگه دارید. یادتان باشد شما بااهمیت ترین ابزار بازی آنها هستید.

مهربان باشید. همه فرزند ها را در بازی شركت دهید. در دسترس باشید. ساكت و آرام بمانید. صبور باشید. توجه داشته باشید. لباس مناسب به تن كنید. تن

به عنوان یك فرد بالغ با وجود داشتن حق انتخاب، گاهی تصمیم گیری جهت ما سخت می شود.

برخورد اطرافیان هنگامی كه از ما انتظار دارند توانایی تصمیم گیری داشته باشیم نیز در اعتماد به نفس ما موثر هست. ارتباط میان قدرت تصمیم گیری و اعتماد به نفس، اتفاقی نیست كه در دوران بزرگسالی رخ دهد، بلكه پایه های آن در دوره كودكی گذاشته می شود.

یكی از اركان مهم شكل گیری شخصیت كودكان شناختن احتیاجات و احساسات خود و توجه به نظر ها و احساسات اطرافیان است كه همه این موارد را كودكان در خلال بازی كردن فرا می گیرند. بازی كردن لازمه رشد جسمانی و عصبی كودكان هست. باید بدانید كودكان در هنگام بازی ظرفیت كمی جهت تمركز كردن دارند كه ممكن است به نظر ما «عصبانیت بیش از حد» بیاید.

جهت ایجاد محیطی دلنشین جهت بازی آنها بهتر است موضوعاتی مثل تلویزیون و یا افراد دیگر از محل بازی آنها دور باشد تا كودك هنگام بازی كردن تمركز داشته باشد. همبازی شدن با فرزند ها راه و روش مخصوص به خود را دارد باید به عبارت كلیدی، درنگ كردن، نگاه كردن و گوش كردن، در بازی با كودكان توجه داشته باشیم. اغلب والدین هنگام بازی زیاد صحبت می كنند.

با زیر نظر گرفتن كودكان هنگام بازی، می توانیم به استعدادهای آنها پی ببریم تا در آینده تلاش مان را در جهت بارور كردن آنها به كار گیریم

اما نباید فراموش كنیم كه هدف، شریك شدن در بازی هست، نه حرف زدن و آموزش دادن هنگامی كه تلاش در كنترل فرزند ها داریم. نوعی حس وحشت به آنها القا می كنیم. هر لحظه به یاد داشته باشیم كه ما در بازی به فرزندمان ملحق می شویم و نباید آنها را مجبور به اطاعت كردن از خودمان كنیم. مهارت های زیادی جهت ایمن و سالم ماندن والدین و فرزند ها در بازی وجود دارد كه بعضی از آنها مربوط به جنبه های جسمی و بعضی مربوط به جنبه های احساسی هستند. ولی چشمگیرترین جبنه در این میان عشقی است كه بین والدین و كودكان رد و بدل می شود.

۷فایده بازی کردن با کودکان

مزایای احساسی- رفتاری بازی

– كاهش احساس ترس، عصبانیت، اضطراب و تحریك پذیری ایجاد احساس شادی، صمیمیت و ارزش دادن به خود اصلاح انعطاف پذیری

– زیاد کردن آرامش و تطابق با محیط و شرایط و چگونگی برخورد با تغییرات كاهش برخوردهای تهاجمی كودكان آشنایی با پدیده التیام جراحات فیزیكی بدن

مزایای اجتماعی بازی

– زیاد کردن احساس پذیرش از سوی دیگران

– زیاد کردن حس شراكت خلق موقعیت های اختیاری و گزینش كردن كاهش حس انتقام جویی آموختن مهارت های غیركلامی و زبان بدن زیاد کردن تمركز

مهربان باشید. همه فرزند ها را در بازی شركت دهید. در دسترس باشید. ساكت و آرام بمانید. صبور باشید. توجه داشته باشید. لباس مناسب به تن كنید. تن

مزایای فیزیكی- جسمانی

– احساسات مثبت سطح ایمنی، اصلاح عملكرد غدد داخلی و سیستم قلبی- عروقی

– كاهش استرس، خستگی و افسردگی زیاد کردن تحرك، همكاری و انعطاف پذیری

با زیر نظر گرفتن كودكان هنگام بازی، می توانیم به استعدادهای آنها پی ببریم تا در آینده تلاش مان را در جهت بارور كردن آنها به كار گیریم.


منبع : زندگی انلاین

۷فایده بازی کردن با کودکان

واژه های کلیدی: احساسات | والدین | فرزند | احساس | احساسی | هنگام همبازی شدن با كودكان | مزایای احساسی- رفتاری بازی | مزایای اجتماعی بازی

اسم های پسرانه بر اساس حروف الفبا

اسم های دخترانه بر اساس حروف الفبا

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی تحلیلی
  • خرید کتاب فیزیکی از آمازون
  • افست کتاب زبان اصلی
  • چاپ افست کتاب
  • خرید کتاب از گوگل پلی
  • مجله نیوانگلند
  • خرید pdf کتاب خارجی