نکات مهم جهت تهیه و نگهداری از شیر خشک

در تهیه شیرخشک جهت فرزندتان دقت کنید، بعضی از مادران با بی دقتی و عدم توجه به بعضی نکات در هنگام تهیه و نگهداری از شیرخشک باعث بیمارشدن شیرخوارشان خواهند شد

نکات مهم جهت تهیه و نگهداری از شیر خشک

در تهیه شیرخشک جهت فرزندتان دقت کنید، بعضی از مادران با بی دقتی و عدم توجه به بعضی نکات در هنگام تهیه و نگهداری از شیرخشک باعث بیمارشدن شیرخوارشان خواهند شد. بعضی توصیه های مهم در این بخش آورده ایم که بهتر است تازه مادران آن ها را مطالعه کنند. با ما در ادامه این بخش همراه باشید.

اگر به دلایل متفاوت مجبور به استفاده از شیر خشک جهت فرزند خود هستید، باید چم و خم تهیه این ماده غذایی را بیاموزید تا تغذیه و رشد فرزندتان با مسئله مواجه نشود.

نکات مهم جهت تهیه و نگهداری از شیر خشک

 تجویز مصرف شیر خشک حتماً باید با نظر دکتر متخصص انجام شود و افراد از خرید خودسرانه شیر خشک باید خودداری کنند، آیا که شیر خشک در انواع تولید می شود به طوری که بعضی از آن ها به صورت رژیمی و بعضی دیگر جهت درمان و کنترل بعضی از امراض به بازار عرضه می شوند.
هنگام خرید شیر خشک از داروخانه حتماً به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنید، همچنین از مصرف شیر خشک هایی که درب بسته آن باز بوده یا ضربه خورده هست، خودداری کنید.
قبل از تهیه شیر خشک، دست های خود را به دقت شسته و خشک کنید. ابتدا باید بطری و سر شیشه، محافظ حلقه، سرپوش با آب و مواد شوینده ایمن شسته و سپس در آب جوشانده و خشک شوند. استفاده از بطری کثیف یا آلوده می تواند باعث ورود انواع میکروب ها و باکتری ها به بدن نوزاد و ابتلای او به انواع امراض شود.
اضافه کردن آب جوش به پودر شیر خشک باید به اندازه باشد، لیکن افزودن آب زیاد به شیر می تواند باعث رقیق شدن آن و در نتیجه اثر منفی بر رشد کودک شود.
چگونه شیر خشک تهیه کنیم؟
آب را به مدت یک دقیقه بجوشانید و سپس آن را خاموش کنید. جوشاندن آب به میزان زیاد می تواند باعث زیاد کردن غلظت املاح موجود در آب شده است و به این ترتیب باعث رسوب در بدن کودک شود.
پس از اینکه آب اندکی خنک شد، آن را داخل بطری حاوی شیر خشک قرار داده و تکان دهید تا مواد ترکیب و یکدست شود.
همیشه قبل از استفاده از بطری شیر خشک جهت تغذیه نوزاد از ایمن بودن دمای آن اطمینان حاصل کنید. این کار را می توانید با بررسی چند قطره از محلول روی مچ دست خود انجام دهید.
کارشناسان توصیه می کنند جهت بدست آوردن ترکیب یکدست شیر خشک مچ دست را به صورت چرخشی با زاویه ۹۰ درجه حرکت دهید تا شیر سریع تر با آب محلول شود.
پس از آماده کردن بطری شیر خشک بلافاصله از آن جهت تغذیه کودکتان استفاده کنید. در غیر این صورت بطری را در یخچال بگذارید تا جهت استفاده در آینده بتوانید آن را مجدداً گرم کنید.
از تکان دادن های شدید بطری درست قبل از تغذیه نوزاد خودداری کنید، لیکن باعث ایجاد حباب های هوا شده است و منجر به نفخ در شکم کودک می شود.
حتماٌ از کاردک مخصوص جهت اندازه گیری دقیق میزان پر کردن پیمانه و اندازه گیری پودر شیر خشک استفاده کنید، شیر بیش از حد غلیظ می تواند باعث اضافه وزن و سوء هاضمه کودک شود.
حین شیر دادن به کودک دقت کنید تا هر لحظه شیر در مجرای نوک بطری وجود داشته باشد تا به این ترتیب کودک در معرض هوای کمتری قرار گرفته و کمتر دچار دل درد و نفخ معده شود. کودک را در آغوش بگیرد و به دقت بر نحوه خوردن او نظارت داشته باشید تا دچار خفگی یا سرفه و عطسه نشود.
اگر کودک شما به تازگی به دنیا آمده هست، هر دو یا سه ساعت با نظارت دکتر می توانید به او شیر خشک دهید. به تدریج و همزمان با رشد کودک نیاز او به شیر کمتر شده است و می توانید از سایر خوراکی ها جهت تغذیه او استفاده کنید.
به طور کلی فرزند شما به حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ میلی گرم شیر خشک به ازای هر کیلو از وزن خود در هر روز نیاز دارد. به طور مثال اگر فرزندتان سه کیلوگرم هست، به ۴۵۰ الی ۶۰۰ میلی گرم شیر خشک طی هر ۲۴ ساعت نیاز دارد.
منبع:
 باشگاه خبرنگاران

واژه های کلیدی: انواع | تغذیه | نوزاد | استفاده | آماده کردن شیر خشک نوزاد | بطری شیر خشک | تغذیه کودک | تغذیه و رشد فرزند

اسم های پسرانه بر اساس حروف الفبا

اسم های دخترانه بر اساس حروف الفبا

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی تحلیلی
  • خرید کتاب فیزیکی از آمازون
  • افست کتاب زبان اصلی
  • چاپ افست کتاب
  • خرید کتاب از گوگل پلی
  • مجله نیوانگلند
  • خرید pdf کتاب خارجی