موبایل جهت فرزند ها چه ضررهایی دارد؟

 همه ی والدین از اول بارداری دلواپس اشعه های گوشی تلفن همراه خود هستند و هر لحظه این دغدغه را دارند

موبایل جهت فرزند ها چه ضررهایی دارد؟

 همه ی والدین از اول بارداری دلواپس اشعه های گوشی تلفن همراه خود هستند و هر لحظه این دغدغه را دارند که هرگز این اشعات، ضرری بر جنین آنها بگذارد. این نگرانی ادامه دارد تا جایی که کودکمان بزرگ می شود و علاقه ی زیادی به بازی های گوشی تلفن همراه و کار با تبلت نشان ی دهد. آیا واقعا این دستگاه های هوشمند سلامتی فرزند مرا به خطر می اندازد. با بی بی نیمز همراه ما باشید.

 این را ما نمی گوییم بلکه نتیجه بروزترین تحقیقاتی است که در خصوص تماس جنین، نوزاد و کودک با وای فای انجام شده است و نشان داده است که کودکان به علت کوچک بودن جمجمه ارزش زیاد در معرض آسیب های ناشی از چنین انرژی هایی هستند. علاوه بر این در این دوران هنوز میزان آب در مغز کودکان زیاد است و در نتیجه اشعه را زیاد به خودش جلب می کند. از جمله بااهمیت ترین تاثیرات مخرب وای فای روی مغز کودک عدم تمرکز، نداشتن حافظه کوتاه مدت مناسب، سر درد، اختلال در خواب و کم خوابی، افسردگی، انزوای اجتماعی و خستگی مزمنی است که کودک را در کل روز رها نمی کند. شاید این مسأله بتواند شما را توجیه کند که آیا فرزند های امروزی در مقایسه با نسل ما و قبل تر به اصطلاح حال ندارند! در ضمن به این توصیه هم توجه کنید که خطرات اینترنت وایمکس به علت طول موجش، از وای فای هم زیاد است.

در ضمن بد نست بدانید که بر اساس مطالعاتی که در خصوص تاثیر اشعه ساطع شده است از گجت ها در حدود ۳ سال قبل انجام شده، متخصصان به این نتیجه رسیده اند که فرزند هایی که زیاد از گوشی استفاده می کنند، زیاد هم دچار بیماری های خطرناکی همچون تومورهای مغزی می شوند. هر چند همه این تاثیرات منفی در حد مطالعات دانشگاهی است و هنوز انجمن غذا و داروی آمریکا مهم تاییدی بر این تاثیرات نامطلوب نزده و استفاده از گجت ها را جهت کودکان و نوجوانان محدود نکرده ولی از آنجا که قدیمی ها گفته اند احتیاط شرط عقل هست، بهتر است تا حد امکان فرزند ها را از این ابزارهای الکترونیکی دور نگه دارید.
مراقب چاقی باشید

موبایل جهت فرزند ها چه ضررهایی دارد؟

با نگاهی به دور و اطراف متوجه می شویم که فرزند های امروزی بسیار چاق تر از آن چیزی هستند که ما از دوران کودکی و نوجوانی خودمان به یاد داریم و یکی از دلایل شیوع چاقی در میان کودکان و نوجوانان را می توان در بی تحرکی مزمن ارزش دید. کافی است در یک مهمانی خانوادگی نگاهی به دور و اطرافتان بیندازید تا ببینید که چند درصد از فرزند ها به جای بازی، دویدن دنبال همدیگر، سرک کشیدن توی حیاط، قایم باشک و… سرشان را توی تبلت کرده اند و بیشترین فعالیت بدنی ارزش تکان های گهگاهی به سر و حرکت های انگشتان دست ارزش است.

عبارات مهم : تاثیرات مخرب وای فای – دوران کودکی
نکند کوتاه بماند و نازا شود!

اگر می خواهید نسلتان ادامه پیدا کند، اگر خودتان دچار تاخیر در باروری بودید و از فکر این که کودکتان هم در آینده ممکن است چنین زجری را بکشد، پشتتان می لرزد یا دلتان نمی خواهد فرزندتان قدکوتاه باقی بماند باید دسترسی او به گوشی تلفن همراه و تبلت و… و همچنین سطح تماس و نزدیکی اش با امواج ساطع شده است از این ابزارها را محدود کنید.
بی خوابی امان کودک را می برد

بی خوابی نه فقط کودک را خسته می کند بلکه روی رشد جسمی و روانی اش هم اثرات همه جانبه دارد و عامل مهمی که علی رغم تلاش های شما جهت سریع خواباندن کودک و داشتن استراحت کافی، می تواند او را بی خواب کند، استفاده از آیفون و تبلت و… هست. این مساله به خصوص هنگامی که نمود پیدا می کند که کودک بلد باشد با استفاده از این گجت ها وارد دنیای مجازی شود، پیامک بفرستد و… . بعد شاید بد نباشد شما هم مثل استیو جابز مرحوم، که آیفون می ساخت ولی به فرزند هایش نمی داد (!)، شما هم دسترسی فرزند خود را تا رسیدن به سنین نوجوانی محدود سازید.

ای وای از انگشت هایش

 همه ی والدین از اول بارداری دلواپس اشعه های گوشی تلفن همراه خود هستند و هر لحظه این دغدغه را دارند

پزشکان و متخصصان می گویند فرزند هایی که از آیفون و تبلت و گوشی به خصوص از انواع لمسی آن استفاده می کند به مرور دچار آسیب عضلانی و آسیب انگشتان دست شده است و حرکاتشان با تاخیرهای اوج همراه خواهد بود. علتش هم این است که استفاده بیش از حد کودک از این ابزارها دیگر هنگامی که جهت کارهایی مانند نقاشی که حرکات دست کودک را تنظیم می کند، باقی نمی گذارد.
استفاده صحیح از گجت ها را چطور یاد فرزندمان بدهید؟

شاید عالی ترین روش آموزش استفاده صحیح از گجت ها، برخورد مسئولانه والدین باشد؛ یعنی قرار دادن وسایل نظیر موبایل، تبلت و نوت بوک در اختیار کودک به منظور استفاده سالم و مناسب او باشد نه جهت اینکه پدر و مادر بخواهند مدتی از دست سر و صدای او خلاص شوند. این رویکرد باعث می‏شود که والدین نظارت مناسبی بر روی نحوه استفاده کودک داشته باشند و به آموزش‏های مناسب را ارائه دهند.

یکی دیگر از روش‏هایی که والدین می‏توانند به کمک آن وابستگی کودک را به گوشی تلفن همراه و تبلت کنترل کنند، استفاده محدود آن هست، یعنی هر روز فقط مدت وقت مشخصی به او اجازه استفاده از گوشی تلفن همراه و تبلت را بدهند. شرط تاثیرگذاری این روش این است که والدین بر روی قوانینی که وضع می‏کنند محکم بیاستند و بخاطر گریه و زاری کودکانشان وقت استفاده را زیاد کردن ندهند چون دیگر این روش تاثیر گذاری خود را از دست می‏دهد.

بیاد داشته باشید که تربیت با دیکتاتوری تفاوت دارد و باید دلایل سخت‏گیری‏های خود را به شکلی منطقی جهت کودکتان توضیح دهید. اگر فرزندتان سوالی از شما پرسید که علت آن را نمی‏دانستید، به او بگویید که باید در مورد سوالش فکر کنید تا عالی ترین جواب را به بدهید. فراموش نکنید که استفاده از موبایل، تبلت و نوت بوک و همینطورا استفاده از اینترنت، در صورت استفاده سالم و مناسب می‏تواند سطح آگاهی کودک شما را زیاد کردن دهد و همچنین به تقویت هوش هیجانی او کمک کند.

ناطقان

واژه های کلیدی: تاثیرات مخرب وای فای | دوران کودکی | تاثیرگذاری | تاثیر گذار | بی خوابی | استفاده | کم خوابی | کودکان | والدین | همراه | فرزند

اسم های پسرانه بر اساس حروف الفبا

اسم های دخترانه بر اساس حروف الفبا

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی تحلیلی
  • خرید کتاب فیزیکی از آمازون
  • افست کتاب زبان اصلی
  • چاپ افست کتاب
  • خرید کتاب از گوگل پلی
  • مجله نیوانگلند
  • خرید pdf کتاب خارجی