بررسی مضرات مصرف نان لواش جهت سلامت دانش آموزان

نان یکی از اجزای مهم سفره های ایرانی است و در بین تمام نان ها نان لواش بیشترین میزان مصرف را در بین آنها دارد! ولی این نان هیچ چیزی را به شما نمی دهد! م

بررسی مضرات مصرف نان لواش جهت سلامت دانش آموزان

نان یکی از اجزای مهم سفره های ایرانی است و در بین تمام نان ها نان لواش بیشترین میزان مصرف را در بین آنها دارد! ولی این نان هیچ چیزی را به شما نمی دهد! متخصصان تغذیه معتقدند تنها پیامد مصرف نان لواش جهت شما چاقی و اضافه وزن است و این نان از کمترین ارزش غذایی برخوردار هست. با بی بی نیمز همراه باشید.

تغذیه دانش آموزان

بررسی مضرات مصرف نان لواش جهت سلامت دانش آموزان

یک متخصص تغذیه با تأکید بر لزوم توجه والدین نسبت به تغذیه فرزندانشان در مدرسه گفت: مصرف نان لواش به علت نداشتن هیچگونه ویتامین و ایجاد چاقی، جهت دانش آموزان توصیه نمی شود.

دکتر مرتضی صفوی در خصوص اهمیت برنامه غذایی در دانش آموزان اظهار داشت: بیشترین رشد جسمی و ذهنی دانش آموزان در دوران مدرسه شکل گرفته و به طور کلی می توان گفت ۹۰ درصد رشد مغزی و ۷۰ درصد رشد قدی دانش آموزان در طی این دوران انجام می گیرد. وی افزود: جهت استمرار رشد دانش آموزان، تضمین سلامتی و تحرک و شادابی آنها مورد نیاز هست، تغذیه این قشر از جامعه مورد توجه قرار گیرد. بر همین اساس باید به گروه های غذایی مهم در میان دانش آموزان توجه داشت.

این متخصص تغذیه ادامه داد: نان و غلات، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و مغزها، شیر، لبنیات، میوه و سبزی ها در گروه های غذایی مهم دانش آموزان حائز اهمیت است و یک گروه متفرقه مشمول بر قند و چربی که چندان مورد تأکید نیست، نیز مورد توجه قرار دارد.

صفوی در رابطه با گروه غذایی نان و غلات بیان داشت: مصرف انواع نان های متفاوت هم چون سنگک، تافتون و بربری به خاص از نوع سبوس دار جهت دانش آموزان توصیه می شود. همچنین نان لواش سبوس ندارد و خوردن آن هم چون مصرف شکر و قند بوده و فرد را دچار چاقی می کند؛ ویتامین های آن نیز صفر هست، بنابراین مصرف آن جهت دانش آموزان توصیه نمی شود.

نان یکی از اجزای مهم سفره های ایرانی است و در بین تمام نان ها نان لواش بیشترین میزان مصرف را در بین آنها دارد! ولی این نان هیچ چیزی را به شما نمی دهد! م

وی افزود: والدین از نان های بدون جوش شیرین جهت فرزندان دانش آموزان خود استفاده کنند. صفوی با اشاره به اینکه برنج، ماکارونی، رشته، جو و ذرت در گروه نان و غلات جای دارند، افزود: روزانه دانش آموزان ۶ تا ۱۱ سهم از گروه های نان و غلات را مورد نیاز دارند.

به گفته این متخصص تغذیه ۳۰ گرم نان سنگک، یک کف دست نان بربری و یک کفگیر برنج، هرکدام یک واحد یا سهم از گروه نان و غلات به شمار می رود.
صفوی ادامه داد: انواع غلات بوداده مثل ذرت بوداده نیز ارزش غذایی مناسبی جهت میان وعده دانش آموزان دارد، بنابراین مصرف آن جهت آنها به صورت روزانه توصیه می شود.

منبع: سیمرغ

واژه های کلیدی: تغذیه | والدین | ویتامین | برنامه غذایی | چاقی | علل مبتلا شدن به چاقی | مضرات مصرف نان لواش | نان

اسم های پسرانه بر اساس حروف الفبا

اسم های دخترانه بر اساس حروف الفبا

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی تحلیلی
  • خرید کتاب فیزیکی از آمازون
  • افست کتاب زبان اصلی
  • چاپ افست کتاب
  • خرید کتاب از گوگل پلی
  • مجله نیوانگلند
  • خرید pdf کتاب خارجی